Se flere gallerier på Cornice torget
Legg i favoritter
TITTEL:
Satyr
OM BILDET:
Størrelse 38.8 x 57.5 cm
Bildebredde: 38.8 x 57.5 cm
Opplag: 160 stk.

Velg et miljø, for å få et inntrykk av størrelsen på bildet.
KUNSTNER:
Jøran Flo
OM JøRAN FLO:
Norsk samtidskunstner. Bildene til Flo er populære og er å finne i mange norske gallerier og kunstbutikker. Innkjøpt av flere private og offentlige samlinger.

Senere gikk han på Statens Kunstakademi. Jøran Flo jobber innenfor et klassisk figurativt billedspråk. Dette formidler han med briljant håndverksmessig dyktighet til glede for alle oss som lengter tilbake til en tid hvor skjønnhet og klassisk figurativ kunst sto i høysetet. Jøran Flo er en meget godt etablert og representert kunstner i Norge. Han har stilt ut på en lang rekke steder over hele landet. Flo har også stilt ut i utlandet. Vi nevner her Sverige, Danmark og USA hvor han har hatt utstillinger og er representert i mange betydelige samlinger. Innen det figurative klassiske uttrykk tilhører Jøran Flo elitedivisjonen av våre samtidskunstnere.

Det er fristende å plassere Jøran Flo sammen med de gamle mestre fra kunsthistorien når det gjelder tegneferdigheter og glimrende teknisk utførelse. Jøran flos grafiske trykk og malerier utstråler en magisk skjønnhet som trollbinder alle oss som er fascinert av fortidens klassiske uttrykk. Cornice anbefaler varmt en nærmere titt på denne fantastiske billedkunstnerens arbeider.

TEKNIKK:
Litografi
OM LITOGRAFI:
Steintrykk, av gresk, lithos, som betyr stein og grafis, som betyr skrift. Litografi betyr ”Skrift i stein.” Trykkmetoden er en type plantrykk. En trykkplate av stein hvor trykkflate/ motivet dannes av fett og vann.
PRISEN INKLUDERER
- Bildet
LEVERING
Bilder uten innramming kan sendes med Posten, eller hentes i vår butikk. Bilder med innramming må hentes i vår butikk. Fraktkostnader beregnes i kassen.
Studio AS
Her finner du et meget stort og godt utvalg av spennende originalkunst.
Vi holder til i Lillestrømveien 1584, 1911 Flateby
GALLERI
Vi har et stort utvalg av kunst, se alle våre bilder her.
GÅ TIL FORRIGE SIDE
FARGEAVVIK
NB! Farger på kunst, rammer og passepartout kan avvike fra skjerm til skjerm.